Over REFF

Een goede boekhouder is onmisbaar voor iedere ondernemer. REFF verzorgt niet alleen de boekhouding maar tevens de BTW-aangifte, ICP-opgave, OSS-melding, kwartaalcijfers en wat u verder maar nodig heeft. Kunt u met een gerust hart door met ondernemen. 


REFF verleent fiscale en financiële diensten in Delft en omgeving. Misschien wilt u een onderneming starten maar heeft u geen idee waar te beginnen? Er is veel om over na te denken: welke juridische vorm uw onderneming zal krijgen bijvoorbeeld. Gaat u al wat langer mee maar bent u nu toch echt toe aan die boekhouder met verstand van zaken? Zit u met vragen over de administratie, belastingaangifte of lucratieve aftrekposten? REFF kan u helpen. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Diensten

Een degelijke boekhouding is niet alleen onmisbaar voor iedere ondernemer, maar ook wettelijk verplicht. Door middel van de boekhouding kunt u de prestaties van uw onderneming beoordelen en elk jaar aangifte voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting doen. Aangifte voor de Omzetbelasting (BTW) is zelfs verplicht elk kwartaal: het is dus zaak dat u de cijfers dan paraat hebt. 


REFF kan voor u de complete boekhouding verzorgen en u helpen met de verplichte aangiftes. Als u wilt kunt u facturatie, crediteurenbeheer en het verwerken van de afschrijvingen en personeelskosten helemaal uit handen geven. U krijgt dan maandelijks inzicht in de prestaties van uw onderneming. 

Wilt u liever meer zelfstandig de boekhouding verzorgen maar heeft u hulp nodig bij het starten hiervan? REFF voorziet u graag van advies en hanteert een gunstig tarief. 


Nederland heeft tal van fiscale regels die het drijven van een onderneming een stuk complexer maken. Maar, veel van die regels kunnen in uw voordeel worden toegepast. REFF kijkt voor u naar de mogelijkheden. 

Telefoon: 06 1568 9826

E-mail: info@reff.nl

KvK: 66917980

Btw: NL002202601B69